top of page
 • Wat is de levertermijn voor het bedrukken van textiel?
  De levertermijnen zijn afhankelijk van de gekozen druktechniek en de voorraad bij onze leverancier die je hier kan raadplegen. ​ Zeefdruk​ standaard 2 weken na goedkeuring digitale proefdruk en offerte. Spoedbestellingen zijn steeds te bespreken. Zeefdruktransfer standaard 3 à 4 weken na goedkeuring offerte en ontwerp. Spoedbestellingen enkel mogelijk bij gebruik maximum 1 drukkleur. Flex standaard 1 week na goedkeuring en spoedbestellingen ook weer bespreekbaar. Digitale transfer standaard 2 weken na goedkeuring, orders met spoed zijn bespreekbaar. Borduren Je ontvangt een staal na 10 dagen en na goedkeuring klant duur t de productie 10 dagen, bij grote hoeveelheden zal dit met de klant besproken worden.
 • Vanaf hoeveel stuks kan ik een bestelling plaatsen?
  Wij personaliseren met zorg en plezier je bestelling van 1 tot 100den stuks. Welke drukmethode geschikt is, ontdek je hier.
 • Kan ik pasmaten verkrijgen?
  Ja, maar onder bepaalde voorwaarden. Wij hebben geen voorraad textiel, indien er pasmaten gewenst zijn, moeten die besteld worden, deze moeten ook betaald worden aan de staffelprijzen die vermeld staan in de catalogi. De pasmaten kunnen niet teruggenomen worden maar wel in vermindering gebracht worden bij de uiteindelijke bestelling*. (*deze bestelling dient te worden geplaatst maximum 30 dagen na ontvangst pasmaten)
 • Komen de maten en kleuren overeen onderling verschillende merken?
  Neen. Per merk en model kunnen de maten en kleuren verschillen, Indien je zeker wil zijn kunnen er pasmaten besteld worden. Ook kan de kleur die op je scherm verschijnt afwijken van de uiteindelijke kleur. Wij hebben altijd kleurenkaarten ter inzicht indien gewenst.
 • Kan ik mij eigen textiel bij jullie laten bedrukken?
  Nee, wij bedrukken enkel de textiel die wij aanbieden.
 • Hoe lever ik bestanden aan?
  Bestanden kunnen per mail verstuurd worden naar info@allgraffix.be. Zijn je bestanden te groot om per mail te versturen? Verzend ze dan via Wetransfer, een online tool voor het gratis verzenden van zware bestanden.
 • Kan ik een word document aanleveren?
  Indien het enkel tekst omvat mag het in word aangeleverd worden mits het font ingesloten wordt.
 • Welke resolutie moet een bestand hebben?
  De optimale resolutie wordt bepaald door de kijkafstand: kijkafstand resolutie dichtbij (bv. kleine sticker) 300dpi tussen 30 en 150 cm 150dpi tussen 150 en 300 cm 100dpi meer dan 300 cm 50dpi
 • Hoeveel afloop moet ik voorzien?
  Voor digitale prints zoals spandoeken, panelen... moet er een afloop zijn van 1 cm aan elke zijde. Dus als je spandoek 150 x 50 cm moet worden, lever je een bestand aan van 152 x 52 cm.
 • Wat als ik geen bruikbaar bestand heb?
  Indien je een logo of bestand hebt dat niet voldoet, kunnen wij het handmatig overtekenen mits een meerprijs, vrijblijvende prijsopgave afhankelijk van de complexiteit van het logo of bestand. Voor bitmap files zoals jpeg, png... is het een moeilijkere kwestie, indien je bestand een lage resolutie heeft, kan dit beperkt verbeterd worden maar spijtig genoeg kunnen we niet toveren.
 • Hoeveel kost een auto belettering?
  De prijs is afhankelijk van veel factoren en daarom kan hier geen richtprijs op geplakt worden. Als je een aanvraag doet, zal je eerst een aantal vragen moeten beantwoorden zoals merk, type, kleur... En uiteraard bepaalt ook het ontwerp (betreft het digitale prints of snijletters, is het een wrap of enkel de achterruit...) de prijs. Kom gerust langs of mail je aanvraag, en we informeren je uitgebreid over de mogelijkheden.
 • Welke folie gebruiken jullie?
  Afhankelijk van de soort belettering gebruiken wij zeer kwalitatieve folies zoals 3M en Avery.
 • Ik verkoop mijn beletterde wagen, hoe verwijder ik de lettering?"
  De beste methode is om deze te vefrwarmen met bv een haardroger. De folie moet redelijk warm gemaakt worden om deze te verwijderen zonder lijmresten achter te laten. Als je folie "breekt" en je krijgt alleen kleine stukjes los en er blijven veel lijmresten achter, is de folie te koud. Als je folie smelt of krult, is de folie te heet geworden, wacht even vooraleer dit stukje te verwijderen. Gebruik zeker geen scherpe objecten.
 • Tinten jullie ook ruiten van wagens?
  Nee. Hiervoor moet je naar een gespecialiseerde plaatser.
bottom of page